•   EL
  •   Tele/ Data
  •   Larm
  •   Entreprenad
  •   Projektering/ Projektledning

EL

Vi utför alla typer av elinstallationer för privat- och företagskunder. BOST Elektro har lång och gedigen erfarenhet av elinstallationer och elservice – från det vanliga vägguttaget till komplexa system i bostäder, kontor, industrier samt små och stora anläggningar.

I våra samtliga projekt använder vi oss av kvalitet och miljövänligt material som är införskaffat från våra svenska elgrossister. Kombinationen av noggrann installation samt rätt materialval resulterar till mycket bra utfört arbete samt väldigt nöjda kunder.

Tele/ Data

Smarta och flexibla närverkslösningar för våra kunder är A och O i dagens digitala och kommunikativa samhälle.

Ett välplanerat nätverksystem ökar produktiviten samt sparar tid för framtida projekt. Vi sköter alla typer av Data- och teleinstallationer för ert hem, företag eller kontor oberoende av storlek. Vi ökar er effektivitet genom att förse er med nätverksuttag i dem viktigaste uttrymmen.
En ordentlig behovsanalys innan påbörjat arbete leder till ett smart och flexibelt datanätverk.

Larm

Vi installerar kompletta säkerhetssystem skräddarsydda efter era behov och rutiner, allt för att du som kund skall känna dig trygg och säker.

Inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning (CCTV) och passersystem som vi levererar samt installerar.

Entreprenad

Totalentreprenad är ett övergripande arbete där vi planerar, projekterar, projektleder och installerar el- och teleanläggningar.

All material är komplett installerat, kontrollerat, injusterat, uppmärkt och skyltat för att uppnå en fullt driftfärdig anläggning med totalansvar för en helt komplett elinstallation.


Projektering/ Projektledning

Vi på BOST Elektro AB vet hur viktigt det är med ett bra förarbete för att uppnå ett perfekt slutresultat.

Vi utför alla typer av elhandlingar, elritningar och leder våra duktiga medarbetare till en komplett driftfärdig anläggning. Vi lägger stor vikt på tydlig kommunikation och raka riktlinjer för att uppnå ett perfekt slutresultat.